Луцька театральна майстерня «ДогориДриґом» відсвяткувала чотири роки

30 Березня 2021, 15:31
2517

Луцька театральна майстерня «ДогориДриґом», у якій опановують акторську майстерність і діти і підлітки, відсвяткувала 4 роки.

Про це повідомили Район.Луцьк керівники майстерні.

Традиційно викладачі студії Руслана Порицька, Павло Порицький, Юлія Варченко, Юлія Тузова відсвяткували день народження зі своїми вихованцями на сцені показами вистав. Молодші, середні і найстарші групи дводенним театральним марафоном показували свої спектаклі у просторі «Гармидер ангар-stage».

Хоча цього разу, в зв’язку із карантинними обмеженнями, глядачами були тільки найближчі студійців, атмосфера святкування була яскравою і незабутньою. Догоридриґівці вкотре здали свій «екзамен» перед глядачами і тепер готові показувати свої вистави в інших містах на театральних фестивалях.

Яскраві миті із виступів святкування 4-ліття можна побачити на світлинах Романа Домбровського та Ірини Кабанової.

«Під час святкування 4-ї річниці найдосвідченіші студійці символічно прийняли в сім'ю театральної майстерні «ДогориДриґом» тих, хто навчається у нас перший рік! Вже цей момент вартує тих титанічних зусиль, які ми вкладаємо у справу свого життя. Це історія про любов. Вдячна тим, хто розділяє цю любов з нами!», – розповіла педагогиня і режисерка студії Руслана Порицька.











1


Читайте такожДень народження та день театру: «Бешкетники» відсвяткували п'ятиріччя

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром