Сашко Положинський закликає лучан прийти на концерт ФІОЛЕТу

03 Грудня 2015, 13:18
5074

Луцький гурт ФІОЛЕТ виступить у рідному місті з презентацією нового альбому «Пісні любові на полі бою».

Нагадаємо, що концерт відбудеться у четвер, 3 грудня, у нічному клубі «OPERA DANCE CLUB»(просп. Волі, 42).

За словами організаторів концерту, на шанувальників чекає абсолютно нова програма та все краще за шість років існування гурту, обіцяють музиканти.

Прийти на концерт талановитого луцького гурту закликає і фронтмен гурту «Тартак», лучанин Сашко Положинський.

«Чомусь у Луцьку своїх не дуже люблять – це вам підтвердять і Флайzzzа, і багато інших луцьких команд, які за межами рідного міста мають більше уваги й поваги від публіки. А кожному артистові дуже хочеться, щоб саме в рідному місті концертів було якнайбільше, щоб вони були наймасовішими і найдушевнішими… Я йду на Фіолет і планую не скористатися можливістю пройти безкоштовно, а придбаю квиток. До чого закликаю й усіх, хто любить бодай одну пісню Фіолету», – написав Олександр на своїй сторінці у «Facebook».  

Як відомо, український гурт ФІОЛЕТ на початку жовтня презентував свою нову студійну платівку під символічною назвою «Пісні любові на полі бою». Робота над матеріалом стартувала всередині 2014 року і фінішувала у вересні 2015-го.

У листопаді команда вирушила у всеукраїнський тур на підтримку альбому, у якому ФІОЛЕТ, окрім власне презентації нових пісень, ділиться із відвідувачами концертів і новим баченням старих композицій.

Позаду душевні концерти у дев’яти українських містах – Рівному, Вінниці, Одесі, Тернополі, Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Сумах, Харкові. На черзі – Луцьк, Київ, Полтава, Черкаси, Дніпропетровськ.

«Музика – це зброя, тільки істотно вищого порядку і глибиннішого ураження. Пісні з нашого нового альбому пройняті нотами самоствердження, волі до життя та непереборної віри в краще. Любов тут всеохопна і виходить далеко поза рамки усталених пісенних «лавсторі». «Пісні любові…» – це роман у піснях, щира особистісна повість буремного сьогодення», – розповів про альбом лідер та вокаліст гурту Сергій «Колос» Мартинюк.

Вартість квитків: попередній продаж – 80 грн, на вході – 120 грн. Початок концерту о 19:00.

ПРИДБАТИ КВИТОК

Детальна інформація – на офіційних сторінках гурту в соцмережах «Вконтакті» та «Facebook».

Пісні з останнього альбому можна слухати ТУТ.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром