Нутрощі та коров’ячі голови: муніципали посилено шукають смердючі відходи

27 Липня 2017, 16:13
2247

За два останніх місяці муніципали знайшли кілька джерел смороду в місті та склали 9 адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП, які передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Двічі на тиждень, у різний час доби та у різні дні інспектори департаменту проводять чергування. Крім того, постійно проводять роз’яснювальні роботи та профілактичні бесіди.

Під час одного із відпрацювань на вул.Лідавська, 2 знайшли джерело смороду на території ТзОВ «Доброслав-Луцьк» (м’ясокомбінат) внаслідок скидання нутрощів тварин. На громадянина Шнайдерука Б.Ф. склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП та п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою м. Луцька від 29.07.2009 р та передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Також муніципали повідомляють,  що 26 червня 2017 року до департаменту муніципальної поліції надійшло екстрене звернення від мешканців вул. Чорновола, 20 щодо виявлених решток тварин на прибудинковій території. Мініципали знайшли рештки коров’ячих голів та шкіри, хаотично розкиданих на прибудинковій території та в сміттєвих пакетах біля смітників, вжили відповідних заходів на ліквідацію рештків та поширення неприємного запаху.

Робота із виявлення та попередження несанкціонованих скидів нечистот депатаментом муніципальної поліції буде продовжуватись і надалі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром