Секрети некомерційної анімації: у Луцьк приїде мультиплікатор з Дніпра

27 Липня 2017, 14:09
2606
Аніматор з Дніпра презентує на фестивалі анімації «Задзеркалля-2017» у Луцьку свої роботи.
 
Про це інформують у громадській організації «Імаго».
 
9-10 вересня у Будинку культури та антикафе «Innerspace» відбудеться анімаційний фестиваль «Задзеркалля». Захід організують уже вдруге.
 
Новим учасником «Задзеркалля» буде Микита Лиськов – мультиплікатор з Дніпра, який займається анімацією більше десяти років. Митець пропагує авторську некомерційну анімацію, постійно бере участь у кінофестивалях, проводить лекції-кінопокази з історії анімації. Окрім того, чоловік організував і проводить заняття в «Школі авторської анімації» у Дніпрі. 
 
Минулого року анімаційний фільм Микити Лиськова «The End» виграв у номінації «Глядацькі симпатії» на фестивалі «Задзеркалля-2016». Окрім того нещодавно його анімаційний фільм «Я купив велосипед» отримав гран-прі фестивалю короткого метру «Де Кіно».
 
Під час лекції у Луцьку дніпровський аніматор покаже свої фільми, детально розгляне процес їх створення, розповість, звідки приходять ідеї, і навіщо в сучасній Україні займатися авторською анімацією.
 
Нагадаємо, участь у фестивалі також візьме український режисер, сценарист та оператор, творець повнометражного фільму-фентезі «Микита Кожум'яка» Манук Депоян.
 

 
Довідка:
 
минулого року фестиваль «Задзеркалля» відбувався 8 та 9 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок та антикафе «Innerspace». 
 
Участь у заході взяли: 
Юрій Коваленко, більше відомий як «Доктор Звук», який озвучував мультфільми «Сімпсони», «Тачки», «Південний парк», «Сезон полювання», «Бівіс і Батхед», «Корпорація монстрів», «101 далматинець», «Шрек», «Тримай хвилю», «Дика природа», «Черепашки Ніндзя», «Вінні Пух», «Смішарики» та ін.;
 
Анна Лев (Ганна Левченко) – кіноактриса, теле- і радіоведуча, співачка, режиссер, сценарист, актриса озвучення анімації. Анна Лев озвучувала кількох персонажів мультсеріалу «Сімпсони», зокрема одного з головних героїв мультфільму - Барта Сімпсона. Також актриса дублювала героїв мультсеріалів «Футурама», «Сауз Парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона» і багато інших.
 
• Студія кіно, анімації та медіамистецтв «Червоний собака» – київська анімаційна студія, яка більше десяти років створює мультфільми. 
 
Володимир Ликов – креативний продюсер анімаційної студії «Тунгуру» та творець мультсеріалу «Пригоди тельфів», окрім того він створював 2-D анімацію для відомого мультсеріалу «Фіксіки».
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром