У Луцьку презентували Молодіжний портал Волині 

26 Березня 2021, 09:08
У Луцьку презентували інформаційний майданчик активної молоді 2976
У Луцьку презентували інформаційний майданчик активної молоді

У КУ «Волинський обласний молодіжний центр» презентували інформаційний майданчик активної молоді. 

Молодіжний портал Волині представили у четвер, 25 березня. На події були присутні журналісти Район.Луцьк

На презентацію прийшли перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук, голова постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Віктор Галан-Влащук та начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин. 

Яна Романюк, яка виконує обов'язки керівниці центру, розповіла, що створення та запуск такого онлайн-ресурсу було її мрією. Тож над дизайном та контентом працюють натхненно та старанно.  

Головний редактор порталу Дмитро Безвербний розповів, що давно хотів бачити фахове та тематичне видання про молодь. За словами журналіста, такий майданчик може надихати та мотивувати читачів до громадської активності.

Наповненням сайту займається  Дмитро Безвербний: відслідковує та наповнює портал анонсами, створює унікальний контент та окремі рубрики. На сайті публікує відео та фото. Останні подає в оригінальному форматі. Так, на сайті вдалося показати замок Любарта для Ілона Маска. Дмитро Безвербний реалізував цю ідею із фотографом: активісти зазнімкували зображення бізнесмена на фоні Луцького замку та розповіли історію місцевих локацій. Таким чином у Молодіжному центрі популяризують історію та культуру міста. У рубриці «База знань» публікують корисні поради, у розділі «Хто працює з молоддю» пишуть про громадські організації та активістів. 

Дмитро Безвербний зізнався, що самому працювати складно, тож у майбутньому планують залучати до роботи студентів-журналістів. Головний редактор порталу запросив присутніх до співпраці. 

«Ми хочемо, щоб всі активісти знали і розуміли, що ми їхні друзі та партнери», – додав Дмитро Безвербний. 

Зазначають, що схожих порталів небагато, вони працюють нестабільно. Натомість Молодіжний портал Волині має фінансову підтримку з обласного бюджету,тож має змогу систематично та впевнено розвиватися. 
На порталі планують розвивати більше рубрик, публікувати підбірки, проводити інтерв’ю та створювати репортажі.  

Присутні привітали Волинський обласний молодіжний центр із запуском нового проєкту та побажали реалізувати заплановане.

Після офіційної презентації присутніх пригощали солодощами та чаєм. У затишній атмосфері говорили про те, як розвивати інформаційний майданчик активної молоді. 






Читайте також: Схованка від дощу та місце для розвитку: про основні цілі та цінності Молодіжного центру Волині

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024