Меценати влаштують свято для 50 діток воїнів АТО

02 Грудня 2015, 17:26
2909 Джерело: facebook.com

На підтримку щорічної благодійної акції «Мeцeнaти для сoлдaтa» разом із партнерами організовують подарункову програму з цікавим дозвіллям «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай!»

Про це повідомляють на сторінці спільноти «Меценати для солдата» у Facebook.

«Ще один захід для діток (важливо для тих, хто не стиг записати діток на аналогічний захід в Етноресторан ПАНИЧ)! В підтримку щорічної благодійної акції, що відбувається в передноворічні свята (до дня Святого Миколая) в рамках проекту Мeцeнaти для сoлдaтa наші партнери та друзі Волинська обласна бібліотека для юнацтва (координатор – Люба Фрадинська) з ТМ Дмитрук та творча студії Творча STUDIO N.Zh. проводитимуть 50-м дітям (котрим 5 років і більше) наших бійців подарункову програму з цікавим дозвіллям під назвою «Чудотворний Миколай, ти усіх оберігай!» – зазначають організатори.

Акція відбудеться 16 грудня о 15:00 за адресою м. Луцьк проспект Волі, 2.

У програмі вистава від Творчої студії STUDIO N.Zh Natali Zuravlova і її обдарованих діток, а також подарунки для дітей наших захисників.

Просять записувати дітей бійців АТО із зазначенням віку. Адже організатори хочуть максимально більшій кількості малечі зробити свято, аби дитина побувала на одному із двох заходів. Єдине виключення – дітки з критичної групи, яким потрібна більша піка. Це дітки загиблих бійців, а також долучають і зниклих безвісти бійців, і тих героїв, що й досі перебувають у полоні.

«Записуйте в одному коментарі по одній дитині і, будь ласка, обов’язково ставте порядковий номер! Також хто має бажання – просимо долучитись й інших небайдужих підприємців, які можуть доповнити чи урізноманітнити наші передноворічні заходи», – просять організатори акції.

Меценати сподіваються, що невдовзі й інші заклади приєднаються до волонтерського руху, беручи гарний приклад з наших патріотів-однодумців.

Довідка.

Безготівковий проект «Меценати для солдата» – це контакт між меценатом та бійцями для моральної та фінансової підтримки останніх у тилу. Ми цінуємо будь-яку допомогу і сприяння для бійців у цей складний для України історичний момент з мінімальними втратами у бізнесі та вашого часу.

Координатори завжди до диспозиції, зв’яжіться з нами за тел.: 050-973-44-84. Для зручності – меценати самі можуть написати про свої послуги в групі Facebook. Також запрошуємо до співпраці волонтерів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром