Лучани помогли поліції затримати водія-порушника

24 Березня 2021, 14:00
Фото ілюстративне 2107
Фото ілюстративне

У ніч на 23 березня луцькі патрульні отримали повідомлення про порушення Правил дорожнього руху. Заявник повідомив, що керманич транспортного засобу Mazda 3 рухається вулицями Луцька, порушуючи правила.

Патрульні оперативно розпочали пошук автівки за орієнтуванням. За деякий час учасників події помітили на вулиці Огієнка. Як виявилось, небайдужі громадяни зупинили автомобіль порушника шляхом блокування та не дали йому змоги продовжити рух. Про це інформує пресслужба патрульної поліції.

Під час спілкування з керманичем, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній заперечував свою причетність до адміністративних порушень, відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння та не пред’явив документів на право керування.

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка із застосуванням кайданок та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі документів на право керування) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами в стані сп’яніння) КУпАП.

За вказаним фактом матеріали справи передані до суду для прийняття рішення.

Читайте такожПідприємиці, які незаконно продавали ялинки у Луцьку, заплатять штрафи

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром