Вересневе: нова каналізація влетить Луцьку «в копієчку»

25 Липня 2017, 12:57
4617

Представники управління капітального будівництва озвучили «копійку», у яку обійдеться міській раді побудова каналізації від Вересневого до фільтраційних полів Гнідавського цукрового заводу.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцькради у вівторок, 25 липня.

Спочатку члени комісії почали обговорювати статтю, за якою на будівництво нової каналізації мали виділити 1,7 млн грн. Однак, як пояснили депутатам представники управління капітального будівництва, це ще не остаточна сума, яка потрібна для завершення побудови об’єкта, а його повна вартість – 4 млн 990 тисяч гривень.

Утім, у членів бюджетної комісії виникло чимало запитань до тих, хто буде проводити будівництво. Вони так і не почули відповідей на запитання, чи буде каналізація збудована до 28 серпня, як того вимагають приписи контролюючих органів, а також чи вирішить взагалі каналізація проблему смороду.

Тож члени комісії при обговоренні бюджету порадили виконавцям робіт на завтрашню сесію запропонувати їм повний перелік робіт, які мають виконуватися по будівництву каналізації, а також термін їх виконання.

Крім того, відділ екології повинен вивчити ситуацію та зробити висновок, чи ліквідує будівництво нової каналізації проблему смороду в місті Луцьку.

Коментарі
28 Липня 2017, 04:06
Як це по-радянськи: обов'язково завершити будівництво до якогось свята! Фіг з нею - з тою якістю виконання, - аби до якогось свята - і крапка!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром