Посиденьки за чаєм ‒ для тих, кому за 55

17 Квітня 2015, 11:20
5484 Джерело: http://kyiv.ridna.ua/

«Чайні посиденьки 55+» відбудуться в Луцьку у Волинському інституті економіки та менеджменту.

Захід запланували на 28 квітня, ‒ пишуть Відомості.ua.

Посиденьки відбудуться у формі лекції-тренінгу. Тема зустрічі ‒ «Криза зрілого віку. Як адаптуватися до статусу «пенсіонер». Ведуча ‒ відома волинська психолог-практик Олена Звєрева.

Цим заходом розпочинається серія неформальних тематичних зустрічей для лучан зрілого віку. На зустріч запрошені слухачі Центру освіти, викладачі-волонтери та журналісти. 

Учасники зможуть дізнатися детальніше про безплатне навчання у Центрі освіти третього віку ВІЕМ, прослухати цікаву лекцію-тренінг від психолога-практика, переглянути короткометражний фільм, як самотні люди зрілого віку вчаться знайомитись в онлайні, та у комфортній обстановці за чаєм та печивом обговорити психологічні моменти звикання до нового статусу «пенсіонер», проблему самотності та відчуття нереалізованості, як їх подолати та продовжувати жити активним життям.

Зустріч відбудеться 28 квітня о 15:00 у приміщенні ВІЕМ за адресою вул. Електроапаратна, 3, аудиторія № 39.

Коментарі
17 Вересня 2015, 04:45
живу поруч з Сіваком. Дуже здивована світлиною його хати у вашій публікації. Це хата його сусіда через дві ділянки, аж ніяк не Сівака.У Сіваків хата трохи менша,впорядкована і живе в ній 4 сім*ї.Чомусь про це не згадувалось у тій тенденційній статті, з якої ви,не перевіривши, передрукували світлину
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром