Переваги вентильованого фасаду у луцькій новобудові: економія, тепло і стиль

23 Березня 2021, 12:20
Переваги вентильованого фасаду у луцькій новобудові: економія, тепло і стиль 1672
Переваги вентильованого фасаду у луцькій новобудові: економія, тепло і стиль

Компанія «Єврохолдінг» «одягає» «Яровицю Fly» у вентильований фасад.

Він створює виразний зовнішній вигляд та підвищує енергоефективність будівлі. Дозволяє істотно економити на опаленні та кондиціонуванні будівлі. Для облицювання фасаду використовується система «SCANROC»  унікальний дизайн фасаду та довговічність конструкції. Висока якість і надійність «SCANROC» забезпечені використанням передових шведських технологій та високоякісної сировини, а також системою контролю якості на виробництві.

Що таке вентильований фасад

Вентильований фасад – каркасна система оздоблення фасаду будівлі. За допомогою спеціальних фасадних профілів та кріплень по зовнішній стіні будівлі створюється каркас. Він кріпиться безпосередньо до стіни. З лицьової сторони до профілів прикріпляються спеціальні фасадні панелі. Безпосередньо до стіни дюбелів кріпиться утеплювач з мінераловатні плити. Фасадні панелі не прилягають щільно до утеплювача, між ними та утеплювачем пустий простір та “гуляє повітря”, звідси й назва “вентильовані”. Завдяки постійному провітрювання стіни, зберігається природний мікроклімат, стіни залишаються сухими та не розвиваються всередині стіни грибки та цвіль.

Переваги фасадної системи «SCANROC»

Найбільш значущими перевагами системи вентильованих фасадів «SCANROC» є довговічність, енергоефективність, краса, ремонтопридатність.

А також:

  • Економія до 40% енергоресурсів на утримання будинку (дозволяє істотно економити на опаленні в холодну пору року і кондиціонуванні влітку).
  • Забезпечує високі і стабільні показники з теплового опору.
  • Термін служби системи 100 років, не схильна до просідання і сейсмічних впливів.
  • Неповторний зовнішній вигляд.

В системі «SCANROC» утеплення і облицювання фасаду будинку винесені на зовнішні сторони стін, що дозволяє захистити стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і зберегти всю корисну площу приміщень.

Система «SCANROC» дозволяє виключити негативний вплив «щілин холоду», тобто частин будівельних конструкцій, які мають прямий контакт з навколишнім середовищем (міжповерхові перекриття, віконні перемички). Також, дозволяє зменшити вплив вуличного шуму приблизно на 25%.

Фасад сконструйований таким чином, що впливом природного просідання будівлі і сейсмічних процесів він не руйнується. Оздоблення будинків системою «SCANROC» чудово захищає стіни від будь-яких впливів зовнішнього середовища і значно продовжує термін служби будинку.

Дизайн фасаду

Завдяки особливій формі елементів, фасад «SCANROC» імітує цегляну кладку.

Базовим матеріалом фасадного каменю SCANROC є гранітна крихта, що забезпечує йому міцність і довговічність. Спеціальні добавки в складі каменю захищають його від впливу ультрафіолетових променів і покращує показники довговічності, тому з часом камінь не втрачає своїх характеристик і колірної насиченості.

Хочете жити у красивому та теплому будинку – завітайте в консультаційний центр по вул. Яровиця, 17 та обирайте планування.

Деталі за номером телефону 050 402 05 05 або на сайті.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024