Молодика, який вдарив ножем таксиста, судитимуть за замах на умисне вбивство

24 Липня 2017, 16:40
2703

Слідчі встановили, що нападник мав намір не просто поранити водія – він хотів його вбити, але цього не сталось лише тому, що його підвів ніж.

Менше двох тижнів знадобилося правоохоронцям, аби завершити досудове розслідування у кримінальному провадженні про напад з холодною зброєю на таксиста у селі Княгининок Луцького району, йдеться у повідомлені на сайті прокуратури Волині.

Нагадаємо, 12 липня, що близько 4 години ранку, таксист на автомобілі «Opel» підвіз з Луцька у село Княгининок пасажира. Коли автомобіль зупинився, пасажир накинувся на таксиста та наніс йому удар ножем у спину, проте від удару в лопатку холодна зброя зламалась. Уламки з тіла діставали лікарі, які й зупинили водієві кровотечу. Потерпілий самотужки зумів доїхати до Луцька, а уже там знепритомнів.

Слідчі встановили, що 28-річний мешканець села Княгининок не лише спричинив ножові поранення 22-річному чоловікові, які згідно висновку судмедексперта відносяться до категорії середньої тяжкості, а взагалі мав умисел заподіяти йому смерть, однак, не довів своїх дій до кінця з причин, що не залежали від його волі.

З урахуванням здобутих доказів, дії нападника Луцькою місцевою прокуратурою кваліфіковано як замах на умисне вбивство Кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115  КК України) та в подальшому обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Луцького міськрайонного суду, який і вирішить подальшу долю чоловіка.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024