ВНУ співпрацюватиме з підприємством «Волиньприродресурс»

22 Березня 2021, 10:08
1621

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з комунальним підприємством «Волиньприродресурс».

Відповідний меморандум підписали 16 березня – повідомляють на сайті ВНУ. 

На зустрічі були присутні ректор ВНУ імен Лесі Українки Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, директор КП «Волиньприродресурс» Анатолій Капустюк, декан географічного факультету Юрій Барський і викладачі факультету. 

«Для нас велика честь співпрацювати з таким підприємством. Дуже важливо, щоб наші студенти і працівники були поряд із виробництвом, практичною діяльністю. У нас класичний університет. Ми маємо фахівців у майже всіх галузях науки. Тому ця співпраця може бути дуже різносторонньою», – заявив Анатолій Цьось. 

Декан географічного факультету Юрій Барський розповів про науковий потенціал факультету та можливості залучення студентів до спільної практичної діяльності. 

Сторони домовилися організовувати спільні заходи, сприяти співробітництву в практичних, прикладних, наукових й освітніх проєктах. Університет і комунальне підприємство співпрацюватимуть у напрямі обговорення якості наповнення освітньо-професійних програм, а студенти матимуть змогу проходити навчальну практику на підприємстві. 

Ректор Анатолій Цьось розповів про іміджевий напрям діяльності закладу вищої освіти, його промоцію та поширення брендованої продукції, запропонувавши Анатолієві Капустюку співпрацю і в цьому напрямі. 

Читайте також: 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024