Завершився сезон зустрічей у «домашній бібліотеці»

02 Грудня 2015, 13:53
2398

Культурне об'єднання «100Вт» завершило сезон зустрічей «З домашньої бібліотеки».

Дійство відбулося у вівторок, 1 грудня. Організатори вирішили змінити місце проведення і призначили зустріч у кафе «Кофеїн».

Цього вечора остаточно сповнився заклик організаторів «Нехай будуть книги!». Шестеро презентаторів розповіли про улюблені книги. Присутні мали нагоду долучитись до обговорення творів. Атмосфера заходу вражала. Це була радше зустріч давніх друзів, ніж публічний захід.

Презентацію розпочало подружжя Ковальчуків. Вони розповіли про книгу Юрія Винничука «Груші в тісті». Чоловік та жінка по черзі прочитали улюблені фрагменти з твору. Закцентували на курйозних ситуаціях, які спіткали головного героя, пояснили назву бестселеру.

Наступна доповідачка Юлія Степанова представила поезію Євгенії Лісьонкової. Вірші читала російською мовою, зізнається, знайшла їх в мережі інтернет.

«Так вже склалось, якщо я презентую книгу, то маю її друкований варіант. Якщо ж презентую вірші, то це завжди купа листочків формату А4», – зізнається Юлія.

На зустрічі дебютувала студентка Валерія Даневич. Дівчина презентувала книгу «Ось так і живемо» Лідії Орбан-Лембрік.

«Книгу отримала в подарунок від друзів. А все тому, що часто повторюю «ось так і живемо». Не очікувала, що книга, яка потрапила до рук майже випадково, настільки вразить», – розповідає Валерія.

Дійство закінчилось теплим спілкуванням за чашкою чаю.









Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром