Луцьк, 26 червня: п`яний маршрутчик, польська бруківка і щити на Кічкарівці

26 Червня 2015, 22:20
4357

Про те, чим жив Луцьк сьогодні, розповімо у «Картині дня».

Сімдесят маленьких лучан відпочивають у дитячому таборі при Свято-Хрестовоздвиженському храмі Луцька. На території храму для таборування є багато місця. Там діти читають молитву,  займаються різними суспільно-корисними справами, також виготовляють іграшки. Є різні розваги.

П`яного водія маршрутки затримали міліціонери. Чоловікові загрожує покарання від двохсот до трьохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

Представник моніторингової місії ОБСЄ відвідав Луцьк та розповів міліціонерам про дотримання прав людини, проблеми етнічних меншин і гендерних питань.

На «Кічкарівці»  будуть виробляти захисні габіони. Новий проект на підприємстві, яке пече хліб, назвали «Щит». Керівник розповідає, що таким чином планує допомагати українським бійцям.

На вулиці Крилова (бічна Лесі Українки) виявили польську бруківку, а тому вулицю не доведеться повністю заливати асфальтом. Вона гарно встелена і добре збереглася.

На проблемному перехресті у місті поставили світлофори. Їх встановили на перетині вулиць Набережна-Ківерцівська-Стрілецька-Героїв УПА. До слова, там часто трапляються ДТП.

Відтепер ЦНАП надаватиме і електронні послуги. Через інтернет можна замовити п’ять послуг. Це  видача архівних довідок, копій, витягів,  витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (для фізичних осіб)  та інші.

У культурному житті міста сьогодні Днюха патріота. Волинський бард Сергій Шишкін відзначив день народження в   ірландському пабі "Laphroaig". Розважальну програму представили Сергій Шишкін, "Дайте спокій" , Галина Конах, Іванна Ворошилюк та Василь Карапулько. Зібрані під час заходу кошти Сергій передасть на розвиток креативного простору "Озерний вітер".

 

За матеріалами волинських ЗМІ підготувала Аріна Крапка

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром