Винесли вирок жінці, яка у Луцьку збувала наркотики через «закладки»

20 Березня 2021, 10:43
Наркотики вона закопувала у землю 2975
Наркотики вона закопувала у землю

Луцький міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жінки, яка збувала наркотики на території Луцька, Рожища, Луцького та Рожищенського районів.

Про це йдеться у вироку суду від 2 березня. 

Обвинувачена придбала через інтернет-додаток особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, PVP. Наркотики вона перенесла за місцем свого проживання в квартиру, де розфасувала по поліетиленових пакетиках та продовжила незаконно зберігати з метою збуту.

Надалі, 30 вересня 2020 року, перевезла на територію парку у місті Рожище чотири пакетики, в яких знаходився наркотик PVP, де зробила чотири «закладки», після чого сфотографувала та надіслала фотографії особам, з якими домовлялася про купівлю психотропної речовини, для подальшої її реалізації через інтернет-додаток «Телеграм».

Зазначені чотири пакети виявили та вилучили працівники поліції під час огляду місця події 1 жовтня 2020 року. Того ж дня за місцем проживання жінки виявили та вилучили шість поліетиленових пакетиків у яких, був наркотик «PVP».

Окрім цього, вона незаконно придбала через мобільний додаток амфетамін,у особливо великих розмірах з метою її подальшого збуту на території міста Луцьк, Луцького та Рожищенського районів Волинської області. Замовлене доставили на «Нову Пошту», що в селі Княгининок.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена вину у вчиненні інкримінованих їй злочинів визнала повністю. Вона розповіла, що хотіла заробити грошей і з цією метою в мережі «Інтернет» шукала оголошення про роботу кур'єра.

Через «Телеграм»-канал їй запропонували робити та розкладати закладки психотропної речовини. Забирала посилки на пошті, пакувала, і розкладала їх, закопуючи в землю, після чого фотографувала місце знаходження та надсилала дані про геолокацію.

У вчиненому щиро розкаялася, просила суворо не карати, оскільки вона сприяла слідству, вказала про місце закладок. Окрім того, повідомила, що є вагітною та має бажання одружитися.

Суд ухвалив визнати жінку винуватою у вчиненні злочинів, передбачених частинами 2 та 3 статті 307 Кримінального кодексу України, та за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначити до відбування остаточне покарання у виді позбавлення волі на шість років з конфіскацією всього майна.

Також вона заплатить в користь держави витрати за проведення експертиз в загальній сумі 4086 гривень.

Читайте такожУ Луцьку «накрили» підпільний алкогольний цех  

Коментарі
10 Квітня 2021, 04:01
передайте своїм зливачам інфи з поліції, нехай закриють до дідька сайти з продажом різних приколів і нехай посадять тих хто це утримує. Хоча хто це буде читати, це крик душі. Ніхто це робити не буде. головне що "Злочини" розкриваються та виконується план + годний контент у новинах, та радісні люди які думають шо поліція розкриває злочини. Щоб ваші діти та родичі таким чином попадались, цікаво було б побачити як би реагували?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром