«Будемо працювати над реалізацією», – головний тренер «Волині»

22 Липня 2017, 18:15
2360

Новий наставник «Хрестоносців» Ярослав Комзюк прокоментував вчорашню гру проти «Балкан».

Нагадаємо, у другому турі чемпіонату України серед команд Першої ліги луцька «Волинь» розписала нульову нічию з командою з Одеської області.

Читайте також: Небесні сльози – не до голів: «Волинь» не зуміла обіграти «Балкани»

«Думаю, гра була цікава для вболівальників. Їх погода трохи розлякала, але гра була насичена атаками, наша команда створила дуже багато моментів. Є проблеми з реалізацією, над цим будемо працювати. Але сьогодні була така гра, яка дозволила нам розраховувати на те, що надалі ми будемо брати очки», – висловив надію новий тренер луцького клубу.

На запитання щодо нереалізації Ярослав Васильович відповів, що усе ще попереду. «Ми ж для того і увійшли в сезон своєю молоддю, щоб вони розвивалися та росли у майстерності. Навіть якщо сьогодні хтось не забив – зараз не так багато нападників, які прийдуть і будуть одразу забивати. Ми будемо награвати того ж Петрова, того ж Могіля. Моменти є – будуть і голи!», – запевнив свіжоспечений коуч «Волині».

Наприкінці прес-конференції Ярослав Комзюк підтвердив, що з командою вже почали розраховуватися за борги по заробітній платі. Цей процес, за словами тренера «Волині», має завершитися наступного тижня. 

Коментарі
23 Липня 2017, 13:47
працювати треба над фінансуванням, це щоб хоча б в другу лігу не залетіти на довгі роки, чи й того гірше в аматори. Хоча з таким керівництвом клубу всього можна чекати, видно руку Коломойського.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром