Управління поліції охорони набирає на роботу чоловіків

02 Грудня 2015, 10:41
7106 Джерело: zib.com.ua

Згідно із Законом України «Про Національну поліцію», створили нові підрозділи Національної поліції, до складу яких входить і підрозділ поліції охорони.

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 834 були утворені Управління поліції охорони в усіх областях України, повідомляє сайт волинської поліції.

У Волинській області територіальним органом Національної поліції є Управління поліції охорони. Воно забезпечує безпеку і порядок, боротьбу зі злочинністю на місцевому рівні шляхом охорони об’єктів, майна державної та інших форм власності, охорони фізичних осіб, запобігання та припинення правопорушень у місцях несення служби.

Управління поліції охорони у Волинській області  у зв’язку із збільшенням кількості охоронних об’єктів запрошує на роботу чоловіків на посади охоронників.

Вимоги до кандидатів:
– вік від 18 років;
– повна загальна середня або вища освіта;
– придатність за станом здоров’я;
– відсутність інформації компрометуючого характеру;
– позитивні характеристики (школа, робота, ЗСУ, сусіди);
– із собою потрібно мати паспорт, документ про освіту, трудову книжку (за наявності) та військовий квиток (за наявності), служба в Збройних силах не обов’язкова.

Майбутнім працівникам гарантовано:
– весь соціальний пакет (оплачувані відпустка та лікарняні, навчальна відпустка, матеріальна допомога для оздоровлення в період відпустки тощо);
– для молодих та перспективних людей, які побажають служити у підрозділах поліції охорони, буде здійснюватися конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції з  можливістю  направлення їх для вступу на безплатне навчання до вищих навчальних закладів в системі МВС.

Інформацію можна отримати телефонами: 050-384-99-73, (0332)72-32-02 (цілодобово), (0332)72-36-33 (09.00-18.00) або безпосередньо звернутися за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 37.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024