«Хто боїться пані Ес»: лучан запрошують на благодійний показ вистави

16 Березня 2021, 17:30
У Луцьку відбудеться прем’єра вистави «Хто боїться пані Ес» драматургині Марти Ґусьновської 1914
У Луцьку відбудеться прем’єра вистави «Хто боїться пані Ес» драматургині Марти Ґусьновської

У Луцьку пройде прем’єра вистави «Хто боїться пані Ес» драматургині Марти Ґусьновської.  

Подія відбудеться у середу, 17 березня, в рамках благодійної програми #Творчість заради життя. Про це інформують на сайті міської ради. 

Виставу на складну тему підготували учасники творчої студії Наталії Журавльової.

«Розмови про смерть — це завжди складно, а говорити про це з дітьми не просто страшно, а іноді й загалом неможливо. Але дітям обов'язково пояснити, що сталося. Смерть є у дитячих книжках, мультфільмах, казках, це одна зі сторін життя і не варто бояться обговорювати такі теми. Вистава «Хто боїться пані Ес» - це розмова про те, що смерть - це природно. Ми приходимо в цей світ, ми йдемо з нього», – додають на сайті. 

Захід проводять з метою благодійного збору коштів для громадської організації «Ресурсний центр "Кольорова капустинка"», яка об’єднала батьків дітей з порушеннями опорно-рухового апарату для того, щоб зробити життя дітей яскравішим, соціалізувати дітей з інвалідністю, для їх фізичного та психічного розвитку і для поширення інформації про діток з інвалідністю.

Організаторами є творча студія Наталії Журавльової, благодійна організація «Творчість заради життя», а також управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Вистава відбудеться у Палаці культури Луцька о 18:00. 


Читайте також: Місто у минулому: у мережі показали, як виглядав Луцьк у 2013 році


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром