Волинська команда з лучанами у складі нашуміла у Європейській лізі ветеранів

21 Липня 2017, 12:10
3531

Переможці чемпіонату області з футзалу серед ветеранів віком від 35 років з команди «Володимирівка» успішно виступили на етапі змагань у білоруському Бресті.

Слід відзначити, що колектив з Волині на турнірі був представлений уперше. А саму Європейську лігу ветеранів заснували 2012-го року. До слова, очолює її керівник Аматорської футзальної ліги України Вадим Каганов. А «Володимирівка» поїхала на змагання одразу з декількома лучанами у складі, серед яких – голова Федерації футболу Луцька Василь Кохановський, знані у луцькому футзалі гравці Леонід Чабан, Сергій Чемерис та інші. 

Етап змагань у Бресті відбувся 15 липня. Окрім волинської команди та київського «Легіону ХХІ» між собою грали колективи з Білорусі, Польщі та Росії. Протягом турніру гравці «Володимирівки» зіграли 9 поєдинків, 6 з яких виграли і три звели унічию. Тож у турнірній таблиці етапу вони посіли перше місце.

2

У офіційний залік Європейської ліги ветеранів зарахували результати міні-турніру семи перших команд таблиці. Тож гравці «Володимирівки» там посіли другу сходинку – після господарів турніру з брестського «Динамо».

Президент клубу Олександр Тищенко у інтерв’ю офіційному сайту змагань відзначив дружню атмосферу серед їх учасників. «Гарне місто та приємний турнір. Хоча було б непогано розтягнути його тривалість, адже грати 9 ігор в один день було не зовсім звично», - додав керманич «Володимирівки», а також пообіцяв, що команда візьме участь у наступному етапі Європейської ліги ветеранів, яка відбудеться у Литві. А сама команда може похизуватися врожайним літом, адже до цього «Володимирівка» виграла чемпіонат Волині серед ветеранів та щорічний турнір «Friends Futsal Fest», що відбувався у Луцьку.  


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром