Під час благодійного забігу лучанам покажуть комплекс вправ відомі пауерліфтери

21 Липня 2017, 10:29
2082

Лучан та гостей міста запрошують на відзначення річниці започаткування загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх».

Захід відбудеться у неділю, 23 липня 2017 року, о 10-й годині, на Театральному майдані, йдеться у повідомленні на сайті Луцької міської ради.

Паралельно з цим дійством у місті буде проведений благодійний забіг «BanderRun» за маршрутом: Театральний майдан – вул. Лесі Українки – вул. Братковського – вул. КафедральнаЗамкова площа – вул. Плитниця – Центральний пляж – Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки – вул. ГлушецьГрадний узвіз – Театральний майдан. Даний забіг влаштувало ГО «Бандерштат» з метою збору коштів на лікування семирічної Анастасії Абрамук, яка має діагноз пухлина стовбуру головного мозку. 

Як зазначили організатори, під час забігу усіх присутніх залучать до виконання комплексу загально-розвиваючих вправ кваліфіковані фахівці. Зокрема, це: заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як, перший майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики на Волині, призерка чемпіонатів та кубків України з пауерліфтингу, боді-фітнесу, кросвіту Світлана Кропивець, майстер спорту з важкої атлетики та пауерліфтингу Наталія Хом’як.

Генеральний партнер загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» – мережа фітнес-центрів «Інтер Атлетика» – підготувала для всіх учасників заходу солодкий сюрприз з нагоди святкування річниці.

На завершення, відбудеться розіграш квитків на фестиваль «Бандерштат-2017» та призів від організаторів, партнерів та спонсорів благодійного забігу «BanderRun».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром