Атовець з Луцька разом із дружиною вакцинувався від коронавірусу

15 Березня 2021, 16:06
Вакцина/ Фото ілюстративне 1759
Вакцина/ Фото ілюстративне

Учасник АТО з Луцька, доброволець батальйону «Азов» Олексій Кушнєр разом із дружиною Ольгою Валяник, яка є керівницею  «Гармидер angar-stage», зробили щеплення проти COVID-19.

Про це вони повідомили на своїх сторінках у соціальних мережах. 


 

«А зараз я та мої танцюючі слони розкажемо вам про вакцинацію. Якщо ж до суті – хтось шукає відмазки, а хтось можливості. В п’ятницю, після заяви міністра охорони здоров'я Степанова, що учасники бойових дій мають можливість вакцинуватись по залишковому принципу, на сайті ОДА знайшов відповідну інформацію і заповнив анкету. І ось, сьогодні отримав дзвоник і запрошення на вакцинацію. Приїзд, заповнення форми і я чіпізований. Через два тижні змінять прошивку і буду 5G роздавати... Буду вас інформувати по самопочуттю – можливо вам стане це в пригоді», – йдеться у дописі Олексія.

«Заради власного здоров‘я. Заради здоров‘я рідних та не знайомих мені людей. Заради подорожі в Норвегію. Вакцинована, чіпована і щаслива», – написала після щеплення Ольга Валяник. 


 

У коментарі журналістам видання Район.Медицина Олексій Кушнєр повідомив, що наразі почувається добре. Після щеплення медики попросили їх із дружиною пів години посидіти в центрі первинної допомоги, де, власне, їх і вакцинували, аби поспостерігати за їхнім станом. 

Відпускаючи подружжя додому, медпрацівники наголосили, аби ті спостерігали за самопочуттям, а у випадку погіршення стану здоров'я одразу ж повідомляли свого сімейного лікаря. 

Атовець додав, що абсолютно не боявся вакцинуватися препаратом AstraZeneca/Covishield.

«Індія – потужний виробник в медичній сфері, у нас на ринку чи не половина ліків їхнього виробництва», – аргументує.

Нагадаємо, кілька днів тому очільник МОЗу Максим Степанов підписав наказ про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцинації проти COVID-19, які дозволяють використовувати можливі залишки вакцин для щеплення.

Цим наказом рекомендовано першочергово залучати до такої вакцинації публічних та громадських діячів: ветеранів АТО/ООС, народних депутатів, керівників центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрації та облрад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій, видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків та інших діячів культури, старших 60 років.

Саме завдяки цьому наказу, щеплення від коронавірусу отримав і екскандидат на пост міського голови Луцька Юрій Моклиця. 


 

«Шваркнувся Астра-Зенекою. Не скажу, що політ нормальний, бо ви не так зрозумієте, але крім оптимістичного настрою поки ніяких побічних ефектів не отримав. І навіть не захотілось піти і вшанувати найближчу вишку 5G», – написав на своїй сторінці чоловік. 

Читайте також: За минулу добу понад дві тисячі українців вакцинували від коронавірусу

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром