Владу закликали негайно розірвати договір з недобросовісним перевізником

20 Липня 2017, 20:29
2868

Жителька обласного центру Волині закликала владу міста негайно розірвати договір з перевізником, який не виконує покладених на нього обов'язків.

Відповідний допис зробила на платформі Відкрите місто Людмила Олейнікова.

«На мої звернення щодо недотримання графіку руху та відсутність автобуса на маршруті №14, Луцька міська рада в особі управління транспорту та зв'язку тричі відписувалася про те, що перевізника, АТП-Луцьк, попереджено про розірвання договору у випадку невиконання ним договірних умов», – написала лучанка.

Читайте також: Маршрут №14 пообіцяли відновити найближчим часом

За її словами, перевізник ігнорує попередження міськради, порушує затверджений графік руху маршрутного таксі та години виїзду з кінцевих зупинок, з початку роботи на маршруті «взагалі не виїзджає в рейс об 18.10 год. з кінцевої зупинки вул. Стефаника».

Через недобросовісного перевізника, стверджує жителька обласного центру,  потерпають люди, які працюють до 18:00 на підприємствах, в установах і організаціях, розміщених в районах вулиць Ковельської, Стефаника, Чернишевського.

У описі йдеться про те, що раніше маршруткою №14 поверталися з роботи не лише мешканці Львівської і мікрорайону ЛПЗ, а й мешканці навколишніх сіл, які працюють у Луцьку.

Жінка стверджує, що моніторинг пасажиропотоку на цьому маршруті, який проводило на ранкових рейсах управління транспорту та зв'язку Луцькради, не відображає дійсної картини: мовляв, майже два тижні до цього маршрутний автобус №14 не їздив взагалі, «люди не сподіваються на нього, а добираються до місця призначення хто як може».

Тож, лучанка закликала владу міста негайно розірвати договір з перевізником – ТзОВ «АТП-Луцьк» – та оголосити конкурс на залучення іншого перевізника.

 

 

Коментарі
21 Липня 2017, 16:37
Перевірити ще тих перевізників ,які не стежать за скаргами які подають люди на ,добрих'шоферів
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром