У Луцьку відіграють концерт драйвові «Cherry-merry»

01 Грудня 2015, 16:15
2693

Лучан розважатиме приголомшливе музичне тріо, яке захопило своєю харизмою та енергетикою всю Україну.

«Cherry-merry» – приголомшуюче музичне тріо, яке захопило своєю харизмою та енергетикою всю Україну. Стілистику та манеру звучання групи Cherry-merry можна охарактеризувати як оригінальну суміш мелодійного британського indie та напористого гітарного американського «гаражного року». Драйвова та позитивна музика, поведінка музикантів на сцені, а також, робота з публікою ніколи не залишає байдужими відвідувачів івентів за участю «Cherry-merry».

Виступ гурту «Cherry-merry» відбудеться у клубі «Майдан» у суботу, 12 грудня, о 21.00

На їхньому рахунку – виступи на наймасштабніших фестивалях України: Zaxid, The Best City, Respublica, Файне місто, кРок у майбутнє, Рок Булава. Їх вже відзначили у Wikipedia.

Сингл «More Fire» став гімном фестивалю Захiд 2013, а трек «Rock'n'Rolla» – джингл до рок двадцятки на Просто Раді.О з Пашею Козловим. Відеокліпи та аудіотреки успішно ротуються на топових музичних телеканалах і радіостанціях.

У вересні 2014 року відбувся реліз повноформатного альбому Cherry-merry – «Listen loud!», до якого увійшли 13найкращих треків групи. У 2015 році був випущений новий сингл «Cooca Coolah», відеороботу на який зняв «маестро» – Віктор Придувалов. Зараз група працює в студії над новим матеріалом для майбутнього ЕР.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром