Центральний парк: у каналах плаватимуть амури

20 Липня 2017, 13:37
3122

Канали в центральному парку Луцька повністю розчистять і забезпечать проточною водою до Дня Незалежності. А для того, аби в майбутньому вода в каналах постійно циркулювала, місто придбало два нових насоси, які планують встановити до 10–15 серпня.

Про це ІА Волинські новини розповів заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук.

За станом на сьогодні воду в каналах уже спустили, а кілька бригад приступили до робіт із косіння рослинності. Техніку, своєю чергою, запустять найближчим часом, зараз же вирішується питання, як це краще зробити, адже канали досить замулені.

«15 років канали в парку ніхто не чистив, саме тому вони в такому стані. Там уже давно зупинилася циркуляція води, що й призвело до замулення та того, що все поросло рястом», – пояснив Костянтин Петрочук і розказав, що в майбутньому таких проблем не буде, адже вода в каналах постійно циркулюватиме.

«У майбутньому, коли «запрацюють» канали, також не виключаємо той варіант, що запустимо туди амурів, які частково й доглядатимуть за каналами», – поділився заступник міського голови.

Стосовно «Бригантини» Костянтин Павлович зазначив, що з підприємцем було домовлено, що він має її вичистити, пофарбувати й привести в належний стан до 10 серпня.















 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром