Не поділили автодорогу і потрапили до суду

01 Грудня 2015, 16:33
2353

На лаві підсудних опинилися четверо хуліганів – троє хлопців та дівчина, які після дискотеки побили водія та пошкодили авто.

Пригода трапилася у Луцькому районі, розповіли в секторі комунікації обласної поліції.

Компанія молодих людей на автомобілі поверталася із дискотеки. Поблизу села Гать Луцького району їх підрізав автомобіль «ВАЗ». Аби провчити «кривдника», вони обігнали авто і зупинилися попереду, перегородивши дорогу транспортному засобу.

До водія підійшла дівчина, відкрила двері і попросила його вийти. Однак той відмовився та почав лаятися. Тоді дівчина вдарила його в обличчя та схопила руками за шию. Вмить до них підбігли троє інших молодиків, внаслідок чого зав’язалась сутичка.

Один з хлопців підійшов до пасажира та вдарив його, від чого той упав на землю. Крім цього, молодики пошкодили і сам транспортний засіб: відірвали дзеркала заднього виду. А коли потерпілий вже від’їжджав, то вдарили по кришці багажника автівки.

«За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисників встановили, тож невдовзі справа потрапила у суд», – розповіли поліцейські.

Обвинувачені свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнали повністю, у вчиненому щиро розкаялися.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудних винними та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 2 роки кожному із іспитовим терміном 2 роки, стягнувши матеріальну шкоду у розмірі 5125 гривень з кожного.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром