У Луцьку навчатимуть, як торгувати із європейцями

01 Грудня 2015, 14:31
3082 Джерело: vogofrg.org

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» організовує семінар щодо можливостей виходу українських підприємців на європейський рівень.

У вівторок, 8 грудня, о 10:00 відбудеться благодійний семінар «Інституційна підтримка експортерів, стандарти та вимоги, електронні ресурси для експорту на європейські та міжнародні ринки». Місце проведення: вулиця Карбишева, 1, каб. № 412.

Як повідомляють організатори, семінар проводять на благодійній основі, але вітаються і благодійні внески. Виручені кошти спрямують на закупівлю новорічний подарунків для дітей-сиріт та дітей-інвалідів.

З 1 січня 2016 року запрацює зона вільної торгівлі між Україною та ЄС. Тож питання можливостей виходу українських підприємців на європейський рівень постає доволі гостро. Тим не менш, скористатися шансом розширити свій бізнес зможуть лише ті, хто має потрібні знання. Тож цей захід – чудова можливість опанувати нові знання та практичні навички для розширення власної справи.

Лектор заходу: Олег Мірошніченко – випускник магістеріуму «Києво-Могилянської Академії», Європейського Коледжу (м. Парма, Італія). Спеціаліст з питань торгівлі Представництва ЄС в Україні (2010-2013). Відібраний тренер по експорту Американської агенції з міжнародного розвитку (USAID), автор двох популярних книг для українських експортерів.

Учасники заходу дізнаються про:

  • існуючі можливості отримання експортної підтримки від українських та іноземних інституцій в Україні;
  • велику кількість відкритих електронних джерел, які допомагають з’ясувати вимоги до продукції (обов’язкові та добровільні стандарти);
  • секрети пошуку потенційних закордонних партнерів;
  • правила участі у державних закупівлях в ЄС;
  • права інтелектуальної власності на теренах єдиного ринку ЄС.

Семінар проводитимуть за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні з метою допомоги українським підприємствам в адаптації та інтернаціоналізації власного бізнесу.

Для участі у семінарі потрібна попередня реєстрація.

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром