Львівська: Старий ринок не перенесуть, бо там буде парк СНУ

01 Грудня 2015, 13:46
3397 Джерело: denied.org.ua

Мерія немає підстав для перенесення Старого ринку на територію колишньої військової частини на вулиці Львівській, бо це місце вже зайнято – там буде споруджено Науково-технічний парк СНУ імені Лесі Українки.

Таку відповідь на звернення лучанина Н. Ляшук дала міськрада після розгляду та обговорення петиції про перенесення Старого ринку на Львівську.

У відповіді, яку надала інтернет-спільнота «Збережемо древній Луцьк», за підписом першого заступника міського голови Тараса Яковлева від 27 листопада йдеться:

«Відповідно до рішення виконкому міськради від 20.11.2014 року затверджено детальний план територій земельної ділянки на вулиці Володимирській, 1 (колишня військова частина) під Науково-технічний парк СНУ імені Лесі Українки, – інформує заступник мера. – Відповідно до даного детального плану на цій земельній ділянці не передбачено функціонування ринку.

Згідно із п.3 ст. 8 закону «Про регулювання містобудівної діяльності» рішення з питань планування та забудови територій приймаються міськими радами та їх виконавчими органами з урахуванням вимог містобудівної документації.

Оскільки містобудівною документацією (детальним планом цієї земельної ділянки) не передбачено влаштування ринку в вказаному місці, то немає підстав для перенесення Центрального ринку на вулицю Львівську».

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментарі
01 Грудня 2015, 16:37
коцан ні собі ні людям
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром