Хмельницького: лучани вимагають прибрати літній майданчик з-під своїх вікон

19 Липня 2017, 13:56
2864

Мешканці обласного центру Волині звернулись до місцевої влади з вимогою ліквідувати літній майданчик, який незаконно розташований просто під вікнами житлових приміщень.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 19 липня.

Жителі прилеглих до бару «Хмельницький», що на вулиці Богдана Хмельницького, 1б, будинків звернулися до влади з проханням відмовити у розміщення літнього майданчика на внутрішньобудинковій території та демонтувати його.

Як зазначив заступник міського голови Олександр Рачков, власник бару пояснив самовільну забудову тим, що підприємцю Анастасії Грибенюк надали земельну ділянку для обслуговування закладу.

Натомість, директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська зауважила, що вже третій місяць літній майданчик працює без дозвільних документів. 

Місцеві мешканці додали, що частина самовільно зайнятої земельної ділянки знаходиться в охоронній зоні над інженерними комунікаціями – трубопроводами, лініями електропередач тощо. 

До того, зі слів лучанки Валентини Головей, «алкогольний майданчик» створює постійний галас, там збираються нетверезі особи, які «зажимаються» під вікнами.

«Коли футбольні чи святкові дні, там збираються мужчини. Вип’ють, виходять курити, стоять під вікнами, лаються. А сцени які, там і дівчата випивші є. Діти дивляться на все це», – обурилася вона.

Тож, підстави для демонтажу даного літнього майданчику є очевидними.  Відтак, члени виконкому проголосували за те, аби відмовити у наданні підприємцеві дозволу на встановлення літнього павільйону.

Коментарі
20 Липня 2017, 03:52
Та скільки можна вже,ну справді<br/>для чого писати не правду<br/>ніколи не бачила на літньому майданчику не адекватних людей<br/>ніхто після 23.00 там не шумить,та і до 23.00 так само<br/>люди з дітками люблять прийти посидіти<br/>ніхто чомусь не говорить шо до майданчика там було <br/>краще ж находити шприци і того ж напрямку інструменти,ніж зараз,гарно і чисто<br/>в барі завжди нормальні відвідувачі<br/>хороший заклад<br/>а от за сусідів- то ще на них можна скарги писати,за деякі моменти,які цивілізовані люди робити ну просто собі не дозволять<br/>тому успіхів та процвітання Бару Хмельницький!)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром