Лучан навчали акторської майстерності

01 Грудня 2015, 12:34
4636

У дизайн-студії «The room» відбулось перше заняття із акторської майстерності – секретами особливого фаху погодився поділитися актор Волинського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка Дмитро Мельничук.

Він зізнається, що завжди працював з професійними акторами. Із людьми «не з фаху» працювати складніше. Мабуть тому актор довго вагався. Переговори про проведення занять із студією вів майже півроку.

«Хочу дуже багато «віддати». Але непідготовлені учасники ще не готові віддаватися справі на 100%. Елементарний тренінг з акторства вони сприймають як своєрідне кривляння. Насправді у вузі одній такій вправі виділяють мало не всю пару. Школою акторської майстерності це важко назвати. Це, радше, театральна терапія», – каже Дмитро Мельничук.

Вже на початку заняття актор заявив, що він прагне просто перевірити можливості присутніх.

«Після першого тренінгу ви ще абсолютно нічого не вмітимете», – сказав Дмитро Мельничук.

Учасники тренінгу мали нагоду перевірити свої можливості у різних видах вправ. Одні з них перевіряли почуття ритму, інші – гнучкості, треті випробовували самоконтроль. Спершу ні в кого не виходило, тому Дмитро Мельничук запропонував грати «на виліт». Актор був вражений, що присутні були готові до будь-яких дурничок.

Оскільки на занятті були присутні лише жінки, насамкінець театрал запропонував продемонструвати ранок звичайної жінки за допомогою жестів. Він і сам спробував повторити мініатюру.

«Було важко. Знаю, що робити з театральним гримом. Повторити макіяж пробую чи не вперше», – зізнається Дмитро Мельничук.

Курс із акторської майстерності триватиме далі. Організатори планують провести близько 10 занять. Запис за телефоном: (095)148-22-99.



























Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром