«Луцькводоканал» – серед найбільших платників податків у громаді

10 Березня 2021, 15:09
«Луцькводоканал» – серед найбільших платників податків у громаді 1444
«Луцькводоканал» – серед найбільших платників податків у громаді

КП «Луцькводоканал» продовжує утримувати лідируючі позиції серед підприємств за обсягами сплачених податків у бюджет Луцької громади.

Так, лише податок на прибуток за підсумками 2020 року становить близько 920 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради. 

«Для підприємства, яке працює на благо громади, сплата податків є важливим маркером діяльності. Податок на прибуток свідчить про те, що підприємство працювало ефективно навіть в умовах мільйонних боргів від населення. Попри фінансово складний рік та кризу, спричинену коронавірусом, на підприємстві успішно запроваджено заходи з оптимізації витрат, розширення функціональної бази та сфери послуг», – йдеться на сайті.

В цілому за 2020 рік КП «Луцькводоканал» сплатило в бюджети усіх рівнів податків та загальнообов’язкових платежів у сумі близько 50 мільйонів гривень. Стабільна робота підприємства і якісне надання послуг лучанам – пріоритетні напрямки діяльності. А сплачені податки – джерело доходів у бюджет, що забезпечують розвиток міста в цілому.

Читайте також:  У Суми прибули 19 тролейбусів автозаводу «Богдан»

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024