Хто може стати заступниками міського голови

01 Грудня 2015, 11:09
3440

Проект рішення про кандидатури на посаду заступників мера прийняли і розглянуть на сесії міськради.

Про це стало відомо 1 грудня під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Члени комісії обрали заступником голови комісії Сергія Шкоду («УКРОП»), а секретарем – Вікторію Побережну («УКРОП»). Після чого міський голова Микола Романюк запропонував кандидатів на посаду своїх заступників.

Кандидатом на посаду першого заступника міського голови став Тарас Яковлев. У майбутній роботі кандидат буде займатися питаннями житлово-комунального господарства, муніципальної поліції, містобудування та архітектури, економічної політики, архітбудконтролю та міжнародного співробітництва.

Ще один кандидат на посаду заступника мера – Богдан Гончарук. Сферами діяльності заступника буде культура, освіта, охорона здоров’я, зв’язки з громадськістю, справи сім’ї та молоді, а також організація заходів у місті.

Колишній секретар міськради Сергій Григоренко теж є кандидатом на місце заступника мера. Він займатиметься питаннями соціальної політики, управління майна, туризму, розвитку підприємництва, реклами, транспорту і зв’язку.

Радник мера Юрій Моклиця теж може стати заступником. Він займатиметься питаннями фізичної культури, охорони праці, екології та надзвичайними ситуаціями.          

Юрій Вербич – ще один кандидат – займатиметься роботою безпосередньо у міськраді і йому підпорядковуватимуться загальний відділ, відділ програмного забезпечення , відділ кадрової роботи та нагород, архівний відділ, господарсько-технічний відділ, юридичний та організаційний відділ, Центр надання адміністративних послуг та відділ трудового архіву.     

Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром