Активна молодь Луцька відвідала «Глобальний лідерський саміт-2015»

01 Грудня 2015, 10:57
3214

Візит до Львова організовували з ініціативи львівської формації «Вільний простір» та Молодіжного центру Луцька.

Проект буде двостороннім, вже у лютому до Луцька, щоб обмінятися досвідом, приїдуть активісти зі Львова.

Чотири сесії, ключові спікери, надихаючі теми, якісна музика, комфортна переповнена зала, задоволені учасники, радісні організатори – так можна коротко охарактеризувати цей захід, розповідають учасники саміту.

«Найцікавіший лектор у перший день для мене був Джим Коллінз, розповідав про те, як стати великим лідером, як переосмислити свої невдачі, сподобалася його концепція їжака. Після форуму ми потрапили на презентацію другої частини фільму «Як будувати рідну хату», цей фільм повністю створили студенти УКУ, учасники організації «Великого бажайте». Ми навіть встигли домовитися про співпрацю, сподобалися люди, дуже ініціативні, до мене після зустрічі підійшов дядечко, як почув, що я з Луцька і люблю кіно, дав візитку, на якій написав сайт, де я знайшла цікаві українські фільми, навіть дав дозвіл на їхній показ», – розповідає учасниця Форуму Ірина Гаранчевська, яка, до слова, займається організацією нічних кінопоказів у Луцьку.

«Знайомство з хорошими людьми, приємні прогулянки загадковими вулицями Львова та обмін ідей дало мені цінну інформацію, яка зможе стати в нагоді при реалізації майбутніх проектів. Я дуже вдячна організаторам за можливість побувати на презентації кіно львівської команди «Великого бажайте» та за візит до Українського католицького університету», – ділиться враженнями учасниця Олена Іваніщук.

Довідково.
Глобальний лідерський саміт – це подія, яка сьогодні охоплює близько 100 країн, понад 600 міст. ГЛС (GLS)  – це саміт для підвищення навичок лідерства всіх людей, щоб створити «світ таким, яким ми бажаємо бачити». ГЛС (GLS) був створений, щоб допомогти лідерам бути більш ефективними у сфері їх діяльності.

Фото надане учасниками саміту






Хочете бути першими на районі? Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром