Акордеоністи з Гіркої Полонки перемогли на Міжнародному конкурсі

05 Березня 2021, 12:00
2724

Ансамбль акордеоністів Гіркополонківської музичної школи зайняв перше місце на Міжнародному дистанційному конкурсі «Любов без меж».

Про це повідомили на сайті Боратинської ОТГ. 

 У конкурсі взяли участь близько 400 учасників з Естонії, Молдови, Узбекистану, Болгарії, України. Музиканти змагалися у номінаціях «Вокальне мистецтво», «Інструментальне мистецтво», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Театральне мистецтво».

Акордеоністи Гіркополонківської музичної школи  виконували твір «Експресія» Марценюка.

Наставниця музикантів Марія Лавренюк розповіла, що це перший конкурс після тривалої карантинної перерви.

«Ми вже давно не були на великій сцені, а цей конкурс, хоч і дистанційний, дав можливість продемонструвати те, на що ми здатні. Радіємо, мелодія звучання акордеону прийшлася до душі журі та слухачам. До речі, у якості переможця ми отримали запрошення на конкурс-фестиваль у Болгарії, тож при нагоді влаштуємо справжній «живий» концерт», – поділилася Марія Лавренюк.

На сайті громади зазначили, що ансамбль акордеоністів Гіркополонківської музичної школи – музичний колектив із 26-річною історією.  Музиканти неодноразово завойовували перемогу на різноманітних музичних конкурсах та ставали володарями найпрестижніших нагород.

 



Читайте також: Луцька маршрутка їздила із діркою у підлозі

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024