Депутати «Народного контролю» не входитимуть у більшість міськради

30 Листопада 2015, 15:57
2731

Фракція «Народний контроль» не буде об’єднуватися із жодною партією у міськраді та вимагатиме від мера люстрації для керівників кількох відділів.

Про це розповів лідер Громадського руху «Народний контроль» Павло Данильчук під час прес-конференції у понеділок, 30 листопада.

Депутат зазначив, що партія не входитиме у більшість в міськраді, проте підтримуватиме будь-які «нормальні ініціативи», які йтимуть від міського голови чи від якоїсь політпартії. Адже, як наголосив Павло Данильчук,  у раді немає регіоналів чи комуністів.

«Обов’язково вноситимемо проект бюджетного регламенту, тому що це була одна з умов, чому я погодився очолити комісію з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Ми і надалі займатимемося тими питаннями, які декларували у своїй короткій політичній програмі», – зауважив Павло Данильчук.

Свою роботу в міськраді партія хоче розпочати із пропозиції Миколі Романюку провести люстрацію. Зокрема вимагатимуть звільнення керівників управління архітектури та відділу збереження історичної спадщини. На думку депутатів, саме ці системи гальмують розвиток міста.

Крім звільнення, хочуть запропонувати концепцію, яка стосується розвитку Старого міста. Також депутати «Народного контролю» обіцяють ще активніше працювати над питанням військово-патріотичного виховання та захистом і благоустроєм зелених зон міста.

 

Хочете бути першими на районі? 

Підписуйтесь на наші новини у спільнотах Facebook та Вконтакте

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром