За день у Луцьку виявили трьох п'яних водіїв

03 Березня 2021, 15:15
Фото ілюстративне 2363
Фото ілюстративне

Інспектори патрульної поліції за день виявили у Луцьку трьох водіїв, які керували автомобілями у стані алкогольного сп'яніння. 

Про це вони повідомили на своїй сторінці у фейсбуці.

Вночі 3 березня луцьким патрульним надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Ківерцівській.

Інспектори, які приїхали на місце події, встановили, що 45-річний водій автомобіля ВАЗ 2106 рухався дуже близько біля велосипедиста, який їхав узбіччям. Велосипедист, злякавшись авто, впав із велосипеда, а керманич зупинився та пересів на пасажирське сидіння.

Цю подію зафіксували очевидці, які їхали позаду автомобіля ВАЗ. Патрульні, які працювали на місці пригоди, виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився від походження огляду. Також на вимогу поліцейських не пред’явив для огляду документи.

Згодом інший екіпаж патрульних на вулиці Володимирській зупинив автомобіль BMW 318 D, який порушував ПДР.

Під час спілкування із керманичем у нього також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці зупинки у присутності двох свідків показав результат у 0,63 проміле, що втричі перевищував допустиму норму.

Також під час патрулювання на вулиці Домни Гордіюк помітили авто Skoda Fabia, яке рухалося із технічною несправністю.

Під час спілкування із 37-річним керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав позитивний результат.

На усіх кермувальників патрульні склали адміністративні матеріали за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші матеріали, відповідно до скоєних порушень.

Читайте також: На проспекті Волі авто збило лучанку

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром