У Луцьку батьки і діти зачитували Лесині листи

03 Березня 2021, 12:08
2103

28 лютого у Палаці культури міста Луцька відбулося мистецьке дійство «Лесині листи» з нагоди 150 річчя від дня народження Лесі Українки.

Творчий захід органічно поєднав на одній сцені батьків і дітей. Про це інформує пресслужба Палацу культури міста Луцька.

«Зразкова театральна студія «Бешкетники» оживила Лесині почуття, переживання, радість, сум і сильне поетичне слово. Через епістолярій Лесі Українки, її листування з близькими і рідними ми мали можливість побачили Лесю  різною: ніжною, люблячою, ліричною, сильною, сумною, твердою, по дитячому наївною. Перед глядачами постала енергійна, блискуче освічена українська аристократка, яка активно відстоює свої погляди, творить нові сенси і змінює світ», – кажуть в Палаці.

Режисер театралізованого дійства – Вадим Хаїнський, керівник зразкової театральної студії «Бешкетники» Палацу культури міста Луцька.

«Впродовж усього дійства лунали Лесині листи, такі різні за змістом, наповненням і настроєм. Затишну, ліричну атмосферу створювали чудові вірші та ледь чутна ніжна мелодія.  Всі присутні поринути в досить інтимну атмосферу, адже листи відкривали нам видатну поетесу по-новому», – йдеться у дописі.


1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024