За намагання відкликати луцьких депутатів – погрози

15 Липня 2017, 17:09
2904

Людям у наметах, які збирають підписи за відкликання п’ятьох обранців громади, сьогодні погрожували.

Про це пише «Волиньпост».

Нагадаємо, що у Луцьку триває збір  підписів за відкликання депутатів Луцькради Євгена Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна, Костянтина Петрочука та Олександра Козлюка. Відповідні намети стоять у чотирьох локаціях – Театральному майдані, зупинці транспорту біля «Там-таму», у мікрорайоні ЛПЗ та біля «Північного» ринку.

Саме на останню з них і навідався чоловік, який назвався Георгієм Островим. Він представився "Молдаваном" з "Правого сектора", та в ультимативній формі заявив, що учасники збору повинні зібрати намет та "забиратися звідси". Як розповіли учасники збору підписів, чоловік заявив ніби представляє депутата Аркадія Соломатіна та назвався атовцем. Коли у нього запитали, де воював, згадав ДУК. 

Чоловік кинув ще кілька погроз в бік учасників збору та заявив, що через 40 хвилин повернеться і силоміць розбере намет. Самого ж Георгія Острова у Луцьку часто бачать в компанії прес-секретаря "Варти порядку" Олександра Волянюка, який входить до луцької команди Ігоря Палиці - одного з лідерів партії "УКРОП".

Цей інцидент був не єдиним. Як повідомляє «Волинь24», у місці збору підписів у районі ЛПЗ місцеві мешканці поскандалили з членами ініціативної групи з наметів. Вони висловили своє невдоволення за те, що хочуть відкликати Євгена Ткачука та пообіцяли організувати збір підписів на його підтримку. 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром