До Рованців завітає директор «А-ба-ба-га-ла-ма-ги» Іван Малкович

14 Липня 2017, 18:18
3120 Джерело: pravda.if.ua

Видавець розкаже про актуальні новинки на сучасному книжковому ринку, про 25 років перемог та невдач культового українського видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га».

Він виступить 4-6 серпня на гутірковій сцені фестивалю Бандерштат на Волині.

«Я ніколи не робив книжки заради грошей, у мене завжди були гроші заради книжок», - каже в одному з численних інтерв’ю гуру книжкового світу України, поет, директор видавництва «Абабагаламага» Іван Малкович.

 

Іван Малкович перетворив дитячу книжку в національний бренд. Більше того, в буремних дев’яностих досягнув неможливого – вона стала прибутковою.

А в 2000-х на пропозицію видавати російськомовні книжки, аби збільшити статки, сказав пам’ятне: «Батьківщину треба любити не лише до глибини душі, але й до глибини кишені. Допомагати ж експансії російської книжки на вітчизняному ринку є кому й без мене…». 

І насамкінець, Іван Малкович – «батько» українського Гаррі Поттера, прекрасно виданих текстів Всеволода Нестайка, «Сніжної королеви» й інших неймовірних книг. 

Зустрітися із культовим видавцем можна, придбавши квитки на фестиваль українського духу Бендерштат, який відбудеться 4-6 серпня у селі Рованці Луцького району.



Серед учасників гутіркової сцени також Віталій Шабунін, Роман Скрипін, Микола Давидюк та Макс Кідрук.

Квитки можна придбати за посиланнями:
https://www.concert.ua/ua/booking/bandershtat?promo=b.. 
https://kasa.in.ua/bandershtat-2017-lutsk#event-map-a 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром