Перший вакцинований від коронавірусу луцький лікар розповів, як почувається після процедури

01 Березня 2021, 12:37
Олег Яковенко 2546
Олег Яковенко

Перше щеплення на Волині отримав луцький лікар Олег Яковенко. Тепер він розказав, як переніс процедуру і як почувається зараз.

Нагадаємо, перше щеплення зробили 25 лютого, а згодом розпочали кампанію з імунізації населення. На своїй особистій сторінці у фейсбуці медик розповів, що зараз почувається добре, але одразу після вакцинації відчував незначний дискомфорт.

«Після щеплення почуваюсь добре, загальний стан задовільний, проте на наступний день після маніпуляції відчував незначний біль при пальпації в місці ін’єкції, було незначне відчуття жару та втоми, коли був в зоні з хворими. Можливо, це просто перевтома і, можливо, це просто збіглося в часі! У цілому ніяких ускладнень та серйозних небажаних явищ не було та немає, все добре», – повідомив він.

Також медик закликав не боятися вакцинації та переконувати у цьому своїх рідних. 

«Друзі, долучайтесь, вакцинуйтесь та вакцинуйте своїх рідних, які в групі ризику, щоб швидше це все скінчилось та щоб усі були живі та здорові! Це безпечно та значно дешевше, ніж лікувати важкий COVID-19, від якого можна померти! Альтернативи немає!» – написав він.

Читайте такожУкраїнці зможуть записатися до листа очікування на вакцинацію від COVID-19 через Дію

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром