День народження: як не зіпсувати подарунком стосунки з близькою людиною

01 Березня 2021, 11:07
Фото ілюстративне 1779
Фото ілюстративне

Люди поділяються на два типи: «подарую гроші» та «Ой, Боже, що ж піднести цього разу?». Перші не приділяють великої уваги презенту, у збережених дописах в Instagram лише речі, які до вподоби для них. Вони не переймаються вибором. Інші – персони, для яких пошуки подарунку близькій людині стають сенсом життя на декілька днів.

Якщо ви прийшли сюди, то, імовірно, належите до других і вам не байдуже, що дарувати. Ми пропонуємо оригінальні ідеї тематичного подарунка, які підтвердять вашу любов та повагу до іменинника.

Як обрати подарунок: 5 ключових факторів

Якщо хлопець відверто говорить, що не любить, коли йому дарують одяг, світшот чи футболка навіть в гарно оформленій коробці засмутять його. Дівчина-візажистка не дуже зрадіє новій косметиці.

Як бачите, обрати подарунок інколи буває складно. Хочете, щоб отримувач щиро вам подякував, а його очі загорілися щастям, коли розгортатиме ваш презент? Тоді наступні 5 порад для вас:

  1. Беріть до уваги захоплення іменинника та його темперамент.
  2. Запитайте, що категорично не подобається та не вражає.
  3. Дізнайтесь, як любить відпочивати й проводити вільний час близька людина.
  4. Дасть підказку для вас і сфера діяльності отримувача.
  5. Запитайте, що хотів би отримати в подарунок.

Якщо сумніваєтесь з матеріальним знаком уваги, подумайте про подарунки-враження. На https://www.bodo.ua/podarki/den-rozhdeniya/ ви знайдете подарунок мамі, коханому, начальнику чи подрузі на дівич-вечір на суму від 300 гривень. Позитивних емоцій у такий спосіб для них ще ніхто не дарував – ви будете першими, тому це точно запам’ятається на все життя.

Варіанти подарунків, які змусять сказати «Вау» отримувача

Ми не знаємо, кому ви обираєте презент, але точно знаємо, як можемо допомогти. Підгляньте у запропонований список,  щоб витратити час та обійми та перегляд фільму з другою половинкою, а не на довгі пошуки потрібного подарунку.

  • Корисним і практичним подарунком татові буде кейс з інструментами в авто, шурупокрут, ліхтарик на магніті, набір викруток. А мама буде радіти водонепроникній скатертині, яку не доведеться прати після посиденьок з подругами. Також їй знадобиться набір бокалів, мультиварка, ароматизовані свічки, форми для запікання, робот-пилосос.

  • Порадувати романтикою можна коханого, організувавши вечерю вдома або ресторані, влаштувати SPA-день для двох, відправитись на прогулянку з конями або зібрати інтимний бокс з іграшками. Кохана дівчина буде щаслива, коли ви разом підніметеся над землею на повітряній кулі чи візьмете участь у  фотосесії love story. З отриманих кадрів можна буде зробити магніти в стилі Polaroid або фотопортрет на полотні.

  • Креативні подарунки: майстер-клас з приготування стейків, футболка з улюбленою фразою, політ на легкому літаку, фотоальбом, виготовлений власними руками, фруктовий букет.

  • Підкреслити індивідуальність іменинника можна за допомогою годинника та інших прикрас з гравіюванням, планером з малюнком по фото

Пам’ятайте, що вибрати влучний подарунок – половина справи. Гарно його запакуйте, підготуйте привітання, що зачепить душу та зробіть імениннику гарний настрій.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром