Почула, як хтось розбив вікно: у Луцьку небайдужа лучанка виявила проникнення в магазин

28 Лютого 2021, 12:09
Луцькі патрульні отримали виклик від заявниці, яка повідомила, що з балкона почула, як невідома особа розбила вікно чи двері у магазині, який знаходиться на проспекті Грушевського 1876
Луцькі патрульні отримали виклик від заявниці, яка повідомила, що з балкона почула, як невідома особа розбила вікно чи двері у магазині, який знаходиться на проспекті Грушевського

Луцькі патрульні отримали виклик від заявниці, яка повідомила, що з балкона почула, як невідома особа розбила вікно чи двері у магазині, який знаходиться на проспекті Грушевського. З її слів, на кілька секунд спрацювала сигналізація, однак згодом затихла.

Правоохоронці оперативно прибули на місце події і виявили у магазині чоловіка. Інцидент стався вночі 27 лютого, – інформує пресслужба патрульних.

Чоловіка затримали із застосуванням спецзасобу кайданки та встановили, що він є громадянином іншої країни. Відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію», до нього застосували превентивний захід поверхневу перевірку. Завдяки якій у 36-річного чоловіка виявили згорток з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на канабіс.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного відділу поліції та забезпечили охорону місця події.

Читайте такожУ Луцьку виявили 33 нових хворих на коронавірус

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром