Луцькі лицарі представили місто на середньовічних боях у Києві

27 Лютого 2021, 17:02
2292

Збірна команда Луцька «Айна Бера» представила місто на першому заході зі середньовічного бою у версії SOFT в столиці цього року.

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

 У суботу, 20 лютого, у Києві відбувся захід пам’яті Романа Жовтобруха. Лицарі «Айна Бера» відвідали подію й взяли участь у дружніх поєдинках, як у масових номінація, так і в дуельних.

 «Для нас цей захід важливий, оскільки це вшанування пам`яті нашого одноклубника, тренування навичок строєвого бою, дебют юних спортсменів, практика масових боїв для хлопців, після довгої перерви в змаганнях,відпрацювання техніки боротьби для дівчат, а також перший виїзд у 2021 році», – очільник клубу й тренер Сергій Ващук

У події взяли участь 9 спортсменів, серед них чинні майстри спорту зі середньовічного бою у масових номінаціях, чемпіони світу 2019 за версією IMCF, юні спортсмени та жінки.

Довідка: середньовічний бій – це неолімпійський вид спорту. У спортивних  дисциплінах використовується екіпірування версії «SOFT». Версія «середньовічний бій» – повноконтактний бій з використанням сталевої ненагостреної зброї, захисного і наступального озброєння, характерного для Середньовіччя.

Читайте такожУ Торчині у 2021 році хочуть збудувати новий спортивний комплекс

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024