Сморід у Луцьку: громадських слухань не буде через неправильно оформленні листи з підписами

13 Липня 2017, 23:54
1783

Відбулись збори оргкомітету щодо перенесення громадських слухань на рахунок смороду у місті Луцьку.

Засідання пройшло у четвер, 13 липня. Про це написав Дмитро Климук у Facebook.

Збори ініціювали депутати Костянтин Петрочук, також мав бути присутній Григорій Пустовіт.

На зібранні мали обговорити питання про перенесення громадських слухань з 19 на інше число. Так як міськрада не надрукувала інформацію про дату, місце та час проведення зборів у ЗМІ та «Луцькому замку». 

Але попередньо представники заявляли що зроблять це. Інформації щодо цього на сайті міської ради теж немає.

Проте на зборах не піднімали питання про перенесення. Причиною став телефонний дзвінок, у якому заступник мера повідомив що Григорій Пустовіт вранці підписав відмову у проведенні слухань. Тому що, підписні листи оформленні неправильно.

«... а отже наших 3823 підписи для нього не є підставою для обговорення проблеми смороду з громадою Луцька. Повідомили що нам треба збирати ще раз підписи, бо в нас зазначено що в.о. мера Ігор Поліщук, а він вже змінився! 

Особисто вважаю що це наруга над всіма жителями ДПЗ, Вересневого та Львівської, які масово підписалися під зверненням провести слухання, та над всіма Лучанами яким вже остогид той сморід в Луцьку. 

Міська влада вибрала програшну тактику затягування часу. Як на мене це лиш згуртує усіх проти не дієздатної міськради. Наразі оргкомітет прийняв рішення чекати офіційної відповіді міськради. Далі буде.....» – коментує рішення виконувача обов'язків міського голови Дмитро Климук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром