ФК «Волинь» з «новим» тренером: у Кубку зіграємо зі «Львовом»

13 Липня 2017, 18:18
3563

На хвилі кадрової пертурбації на містку «коуча» стало відомо, коли саме луцький клуб гратиме перший тур нового сезону, а також жереб визначив суперників «Хрестоносців» по другому раунду Кубка України.

Інформацію про те, що Віталій Кварцяний залишить посаду головного тренера команди, різноманітні обласні та національні інтернет-видання почали поширювати ще вчора, 12 липня. Щоправда, офіційного підтвердження заміни керманича «Волині» на Ярослава Комзюка від клубу поки що немає. У будь-якому випадку, зрозуміло, що якщо багаторічний тренер «Хрестоносців» залишиться у структурі клубу, то саме він матиме визначальний вплив на усі аспекти його діяльності включно з тренувальним процесом. Таким чином, цю зміну можна назвати чисто символічною…

А от те, що свій перший матч у новому сезоні в рамках Першої ліги «Волинь» зіграє у суботу о 19:00 – остаточний факт. Зустрінуться лучани у виїзному матчі з чернігівською «Десною», гравці якої, як і наші, до самого кінця сподівалися встрибнути у потяг Прем’єр-ліги на майбутній ігровий рік. Перший домашній поєдинок, згідно з календарем, наша команда зіграє  у другому турі проти «Балкан» з Одещини (орієнтовна дата туру – 22 липня).

В додаток до цього, сьогодні відбулося жеребкування другого раунду Кубка України. На цьому етапі команда з Луцька поїде в гості до ФК «Львова» з Другої ліги. Базовий день проведення матчів раунду – 26 липня. 

1
Тим часом, на карті Професіональної футбольної ліги клуб «Волинь» відсутній, як клас
Тим часом, на карті Професіональної футбольної ліги клуб «Волинь» відсутній, як клас

 

Коментарі
14 Липня 2017, 02:45
А що там до цих пір робить Задерецький!? Чмо кончене . Ходить по вулицях Луцька обнюхане і обкурене. Він у ФК Волинь, як гімно в ополонці. Передивіться Склад ФК і придивіться до кожного гравця прискіпливо. Задерецький - це ганьба для клубу!!!!
14 Липня 2017, 11:59
На Задерецькому щей кримінал вісить!!!!!
15 Липня 2017, 04:32
Задерецький - чмо, дуже ніжно сказано! Це - сміття в нашому соціумі!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром