«Роздача слонів» по-луцьки: на черзі – центральний басейн

13 Липня 2017, 17:35
7778

Трудовий колектив КЗ СДЮСШОР плавання непокоїться за подальшу долю, адже директором закладу можуть призначити депутата Луцькради Аркадія Соломатіна.

У Луцьку не вщухають перипетії навколо кадрових пертурбацій комунальних закладів та установ міста. Нещодавно у центральному басейні зняли з посади директора, який пропрацював там 11 років – Віктора Самчука. Станом на сьогодні його обов’язки виконує його заступниця Олена Дорофєєва. Як начальник вона цілком влаштовує колектив, що підтверджують результати зборів колективу та звернення працівників установи до міської влади.

Утім, не все так просто, як здавалося: декілька днів тому міська рада на своєму сайті оголосила про вакансію на посаду директора КЗ СДЮСШОР плавання. Тож, окрім Олени Дорофєєвої, серед кандидатів на посаду з’явився депутат міськради Аркадій Соломатін. Люди пов’язують це з новим намаганням більшості у міськраді «посадити» на місце «свою» людину.

«Ця людина ще поки не показалася колективу, то ж ми не маємо змоги пересвідчитися у її компетентності та поглядах щодо розвитку плавання у нашій школі. Буде погано, якщо протягом багатьох років налагоджена робота у підсумку стане марною», - розповіла тренер-викладач спортшколи Олена Наумова. Її думку підтримали і колеги: мовляв, ніхто не хоче «кота в мішку», тож така невизначеність міської влади пригнічує працівників басейну.

Виконувач обов’язків директора спортшколи Олена Дорофєєва розповіла, що після подачі заявки на вакансію вже проходила співбесіду у заступника міського голови Костянтина Петрочука. А от про терміни, за які влада має визначитися з призначенням на посаду нового директора басейну, поки нічого не знає.

Згідно із правилами, призначати директора школи олімпійського резерву повинне управління фізичної культури та спорту міської ради. Його начальник Юрій Волинець у телефонній розмові з журналістами розповів, що на посаду є три кандидати, однак фаворитів серед них для свого структурного підрозділу поки не назвав.

Натомість, заступник міського голови Костянтин Петрочук сказав, що буде рекомендувати усі три кандидатури на посаду директора спортшколи. А наявність у списку однопартійця Аркадія Соломатіна не називає чимось упередженим. «У цьому питанні ми з ним спілкуватимемося не як депутати однієї фракції. І у будь-якому випадку, рішення про призначення прийматиме спільно зі спорткомітетом виконувач обов’язків міського голови», - сказав чиновник, додавши, що ситуацію з новим директором басейну «розрулять» у кінці липня – на початку серпня. 













 

Коментарі
13 Липня 2017, 22:52
В Аркадія не має фізкультурної освіти. АЛЕ ДИПЛОМ МОЖЕ КУПИТИ
13 Липня 2017, 23:36
Старший методист призн. якщо під його керівництвом працює 2 інст. метод. а там же не має двох.Хто ж його призначив?Бардак
14 Липня 2017, 00:35
Коли буде представник більшості,то басейн розвалять в угоду споруди що за басейном
14 Липня 2017, 03:39
А хто третій кандидат? В нього освіта відповідає вимогам згідно положення ДЮСШ?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром