Боратинська громада співпрацюватиме з ЛНТУ

26 Лютого 2021, 10:19
Підписання угоди відбулося за участю сільського голови Сергія Яручика, ректорки Ірини Вахович та представників вузу 3007
Підписання угоди відбулося за участю сільського голови Сергія Яручика, ректорки Ірини Вахович та представників вузу

Боратинська громада та Луцький національний технічний університет уклали договір про співпрацю. Підписання угоди відбулося за участю сільського голови Сергія Яручика, ректорки Ірини Вахович та представників вузу.

Укладений меморандум передбачає взаємодію і співробітництво з метою запровадження партнерських стосунків в освітній, науковій та проектній діяльності. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Громада та виш ставлять за мету обмін досвідом у реалізації різноманітних проектів і програм; проведення спільних науково-практичних заходів – семінарів, тренінгів, круглих столів, наукових форумів тощо; організацію стажування для студентів; реалізацію спільних проектів місцевого розвитку.

«Сьогодні вища освіта дає цілісну базу для формування кваліфікованих спеціалістів, однак студентам не вистачає практики. Переконані, що стажування та навчання на кейсах нашої громади допоможе майбутнім фахівцям отримати необхідний набір практичних навичок для подальшого професійного розвитку, – запевняє Сергій Яручик. – Така співпраця є вигідною для громади і для вузу, адже з одного боку дасть можливість підвищити якість підготовки молодих фахівців, а з іншого – ефективніше вирішувати завдання, які стоять перед органами місцевого самоврядування. Приємно, що підписання меморандуму не звичайна формальність – спільно із Луцьким національним технічним університетом ми вже реалізували кілька проектів і продовжуємо активно працювати у цьому напрямку».


Читайте такожМобільні бригади Волині навчаються для проведення вакцинації від COVID-19

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром