Район Львівської: люди просять знаки обмеження швидкості і тротуари

26 Червня 2015, 16:27
5708

Мешканка вулиці Баранова, що паралельна вулиці Львівській, пані Мирослава третій день збирає підписи в сусідів та перехожих під зверненням до міського голови Миколи Романюка.

Прохання нескладне, але болюче для лучан: встановити знаки, які б обмежували швидкість вулицею Городецькою, та облаштувати тротуари.

Жінка розповідає, що кілька років тому вулицю Городецьку заасфальтували, однак не подбали про тротуари та пішохідні доріжки. Люди до цих пір змушені ходити по обидва боки дороги, постійно наражаючись на небезпеку бути збитими машинами, які тут мчать на шаленій швидкості. Особливо небезпечний рух з 8 до 10 ранку і з 17 до 19 вечора, коли всі йдуть на роботу, в школу, в магазин і назад.

Протягом останніх років трапилось кілька аварій на перехресті Городецької з вулицями Баранова та Степова, постраждали і люди, і транспортні засоби.

Очевидно, що аварійну ситуацію спричиняють автомобілі, які мчать на великій швидкості, адже знаків, які б вказували на обмеження швидкості, тут немає, - йдеться у зверненні.

Жаліються люди і на те, що поряд знаходиться станція техобслуговування «Сафрон», біля якої паркується багато автомобілів, і стоять вони обабіч вулиці протягом дня, пішоходам же залишається лише середина вулиці, щоб пройти. Перед самою СТО теж утворилась несанкціонована стоянка, що теж небезпечно.

Відтак, люди просять міського голову посприяти у встановленні дорожніх знаків, що обмежують швидкість, по всій вулиці Городецькій. Також, принагідно, у зверненні просять облаштувати тротуари та пішохідні доріжки.

Наразі під зверненням уже підписались майже сто людей. У вівторок ініціатори віднесуть документ в канцелярію міської ради, а 4 липня ще підуть на прийом до депутата міської ради від цього округу Ірини Констанкевич з тим же питанням.

Несанкціонована стоянка перед СТО
Несанкціонована стоянка перед СТО

Софія СИДІР

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром