Арцеулова: мешканці будинку поскаржились на його жалюгідний стан

13 Липня 2017, 13:31
фото ілюстративне 3614
фото ілюстративне

До представників влади обласного центру Волині звернулись меканці будинку, про який «забули» комунальники.

Відповідне звернення розмістила на платформі Відкрите місто Катерина Величко.

Зокрема, у дописі зазначається, що жителі шостого під'їзду будинку №11, що на вулиці Арцеулова, у більшості своїй – старші люди, яким важко самостійно прибирати у під'їзді. Таким чином, у приміщенні спільного користування брудно вже сім років, оскільки там ніхто нормпально не прибирав з часів ремонту. 

Наш будинок входить в утримання ЖБК №3, відповідно, яке не робить нічого.

До того ж. підвал, який знаходиться під половиною будинку – від першого до третього під'їзу – затопллений, «вода вже витікає на вулицю». Жителі навіть збирали підписи аби їм відремонтували труби, але все даремно.

А під п'ятим та шостим під'їздами підвальне приміщення дуже засмічене, до того ж там не працює освітлення.

«Декілька разів за життя бачили прибиральницю, яка заходить в під'їзди із бутилкою води та пакетом для сміття, і, розкапуючи воду, по підлозі підбирає знайдене велике сміття, ось таким чином у нас відбувається прибирання. Вибачте, але це смішно!», – обуорюється жінка. 

«Я вже не задаю питання, куди уходять гроші за утримання будинку?!иЗробіть хоча би щось. Візьміть будь-ласка це на контроль, адже в ЖЕК ми звертаємося не вперше, і вони тільки говорять і нічого не роблять» – просить лучанка.

Читайте також: Чернишевського: зупинка і територія навколо неї перетворились на сміттєзвалище


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39