Усім світом: проблему луцького авторинку можна вирішити комплексно

12 Липня 2017, 23:10
3815

Бардак довкола місця торгівлі автомобілями можуть усунути міська влада спільно з муніципальною поліцією та національною поліцією.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook пише активіст Андрій Білан.

 «Потрібно підключати багато служб, і муніципальну поліцію, і національну поліцію, і міську раду. Важливо, аби ці всі структури почали працювати, тоді можливо вирішити проблему із ринком», - коментує директор КП «АвтоПаркСервіс» Сергій Денисенко.

Чиновник пояснив, що комунальна земельна ділянка по вулиці Єршова, 6, використовується декількома підприємцями під діяльність авторинку. Дана територія огороджена парканом та перебуває під охороною фірми «Багіра».

Раніше активіст уже розміщував інформацію про те, що місто від діяльності ринку коштів не отримує. Сергій Денисенко, в свою чергу, каже, що при усьому бажанні комунальне підприємство у його підпорядкування вплинути на ситуацію не може. Тож забезпечити законне та раціональне використання земельної ділянки по вул. Єршова, 6, яка перебуває у комунальній власності - має вперше чергу міська влада.

«Налагодити закону роботу ринку можна. Однак, міська влада не сильно квапиться навести лад з Луцьким авторинком, маючи в своєму підпорядкуванні муніципальну дружину. То, про яку ефективну та господарську діяльність влади міста можна говорити, якщо комунальну земельну ділянку у декілька гектарів використовують хто як хоче і не сплачується за це жодної гривні в міський бюджет», - йдеться у дописі активіста.

Читайте також: Діяльність авторинку приносить десятки тисяч на день у чиюсь кишеню, але не в бюджет

Коментарі
13 Липня 2017, 03:17
хтось з міської влади в долі з цим ринком ...
13 Липня 2017, 10:36
Алфьорова хлопці мутять. А Микита Рабан допоміг щоб 4 мільйони ці бариги не сплатили з оренди до міського бюджету
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром