Львівська: долю ринку допомагатиме вирішити новостворена комісія

12 Липня 2017, 21:13
2498

У зв’язку з численними зверненнями підприємців мікрорайону, секретар міської ради Григорій Пустовіт підписав розпорядження щодо створення відповідної комісії.

Нагадаємо, що ще у квітні територію ринку «Львівський» викупив підприємець Руслан Юзва, який попередив місцеві торгові точки, що вони мають переїхати з ділянки до 1 липня. Утім, так швидко місцеві підприємці нові торгові площі не знайшли, тож нещодавно термін дії базару продовжили до 1 вересня.

Як пише «Конкурент», відповідно до розпорядження секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, утворять комісію з питань розгляду колективних звернень фізичних осіб-підприємців, що здійснюють торгівлю ринку «Львівському». Її очолюватиме заступник міського голови Олександр Рачков, а його заступником буде депутат міськради Євген Ткачук. До слова, останній з них свого часу лобіював будівництвом підприємцем Юзвою сусідньої новобудови, а також підвищення її поверховості з 6 до 9.

Секретарем комісії призначили головного спеціаліста, юриста управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Сергія Зицика. Окрім нього, до складу комісії повинні увійти директор департаменту муніципальної поліції міської ради Юлія Сиротинська, начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала, начальник управління містобудування та архітектури міської ради Леонід Герасимюк, начальник юридичного управління міської ради Андрій Максим'як, а також начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Наталія Рибай.

Саме розпорядження розбите на три пункти:

1. Утворити комісію з питань розгляду колективних звернень фізичних осіб-підприємців, що здійснюють господарську діяльність у торговельних рядах на вулиці Львівській міста Луцька у складі згідно з  додатком. 

2. Доручити комісії до 14.07.2017 підготувати пропозиції вищевказаним суб'єктам господарювання щодо:

- можливого розміщення тимчасових споруд на території міста;

- інших варіантів продовження здійснення господарської діяльності.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови  Рачкова О.Л.

Читайте також: Львівська: великий переполох на малому ринку

Читайте також: Новий флеш-моб: ще один ринок Луцька другий день працює без світла

Коментарі
13 Липня 2017, 12:24
Рєшали
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром